Ny hjemmeside

LTSCS’ hjemmeside framstår i nytt design. Selve innholdet er ikke så annerledes. Layouten er enkel og faller forhåpentligvis i smak. Funksjonaliteten og brukervennligheten likeså.

Endringer vil alltid bli mottatt forskjellig. Den største endringen rent funksjonelt vil du oppleve i forumet. Leverandøren av det gamle forumet avslutter den tjenesten, hvilket var den utløsende årsaken til at arbeidet med å skape en helt ny hjemmeside ble påbegynt.

Kom gjerne med tilbakemeldinger.

Lørdagens mektige 3-0-seier hjemme mot Newport sender Luton Town FC inn i julen på opprykksplass. Det er der vi ønsker å være også i 2015. På Boxing Day skal Luton til ligaleder Wycombe. To dager etter kommer Portsmouth til Kenilworth. Det blir to folkefester.

Årets julegave kan bli Luton på toppen av tabellen!

COYH!!!

Golden Hatter. Luton Town supporter since 1981. Diamond Season Ticket Holder. LTSCS-editor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *