Innbytterpuls

LTSCS-bloggeren Tallak Christensen har forfattet og utgitt en bok titulert Innbytterpuls.

Du kan ta kontakt med Tallak dersom du ønsker et eksemplar tilsendt. KLIKK HER for å lese forlaget Olympiastadions promo av romanen.

– Jeg presiserer at jeg ikke vil selge noe. Hvis det imot formodning skulle bli noen grunker av det, skal de rett i kassa til LTSCS. Det er et absolutt vilkår. Eventuell porto jeg betaler, kan ses på som min medlemskontigent. Portoutgifter skal aldri betales av LTSCS eller noen andre enn meg. Det er en liten bok, ikke stive permer (goes without saying), sier forfatteren.

Så da er det bare å løpe og kjø… be om et eksemplar!

COYH!!!

Golden Hatter. Luton Town supporter since 1981. Diamond Season Ticket Holder. LTSCS-editor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *