Halvgjort jobb

LTSCS er på oppdrag i Luton, representert ved Jan Halvard Aase og Thomas Møller. Duoens oppgave er å sikre seks poeng på hjemmekampene mot Cambridge og Carlisle.

Aase ankom fredag kveld. Etter en lang aften med mye hyggelig innhold, var han på besøk hos selveste Ricky Hill. Hjemme hos ham og kona.
Jan Halvard hadde en innholdsrik fredag. Han hjalp bygningsarbeidere med å bruke kran på rett måte og han sørget for å frigjøre et barn som var innelåst i en bil. Meget godt jobbet!

Møller ankom lørdag formiddag. Begge tar et midlertid farvel med byen onsdag.

Første del av oppdraget ble utført med stil. 7-0-seieren mot Cambridge er et stykke fotballhistorie. Ikke minst Oliver Lees 2-0-scoring fra egen halvdel. Da foten hans tok farvel med ballen var Cambridge-målet ca. 60 meter unna!

Det er neppe blitt scoret fra større avstand i Kenilworth Stadiums historie.

Lørdagens massakre fra Luton Town FC var tredje gang laget scoret minst sju ganger i inneværende ligasesong. Det er EFL-rekord. Ingen klubb har tidligere scoret minst sju tre ganger før årsskiftet.

Det pågående oppdraget har også resulteret i rekrutteringen av et nytt LTSCS-medlem. Den norske duoen møtte en svenske som var på solopddrag i Luton. Michael Ridderström tok seg fram til Bricklayers Arms i High Town Road lørdag formiddag. Da landlady Alison Taylor åpnet inngangsdøren til puben, var det for to skandinaver!

Senere ble den gjestende utenrikskomiteen forsterket med Claudio fra Italia. Vi bidro til 7-0-seieren og gratulerte Man of The Match Olly Lee med seieren, scoringen og innsatsen i The Morecambe Lounge etter kampslutt.

Luton Town Supporters’ Club of Scandinavia er Olly Lees hjemmedraktsponsor. Vi fikk stor oppmerksomhet i det fullsatte serveringslokalet. LTSCS var raus nok til å posere med Olly og Claudios italienske Luton Town-skjerf!

Neste gjøremål var å hilse på supporterne i Bobbers Club, som har lokaler på bortesiden av stadionet. Der var det fullt hus og topp stemning. Engasjerte John Pyper glimret ikke med sitt fravær. Vi bidro til økt omsetning i baren; skravlet, skrøt og sang.

Etter 2-3 timers innsats tok Michael seg tilbake til hotellet sitt i London og Claudio fant veien til sitt lokale krypinn. Jan Halvard og Thomas tok med seg Pyper til Bricklayers Arms.

Det lakket mot natt, men selv om Pyper og Thomas trakk inn årene før midnatt så holdt Jan Halvard det gående slik han også hadde gjort natten før.

Søndagen forløp rolig for den norske LTSCS-duoen, som mandag formiddag skal overvære A-lagets treningsøkt. Og den etterfølgende pressekonferansen forut for tirsdagens møte med Carlisle.

Så skal jobben fullføres under flomlysene på Kenilworth Stadium tirsdag kveld. Tre poeng kan aldri bestilles og bli levert. De må jobbes for og fortjenes. Vi forventer selvsagt ingen ny kalasseier, men tre poeng er det ultimate målet.

COYH!!!

Golden Hatter. Luton Town supporter since 1981. Diamond Season Ticket Holder. LTSCS-editor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *