Poeng-pes!

Puuuuuh! 2-2 mot Blackpool opplevdes som en seier etter den dramatiske kamputviklingen. Som alltid var det mange skandinaver på Kenilworth Road Stadium. LTSCS representert med tre medlemmer, samt ytterligere fem fra Norge. Pluss fire svensker, 17 finner (!) og fem andre nordmenn.

Den sistnevnte kvintetten har vi dessverre ikke fått noen informasjon om, annet enn at den var på kampen.

Undertegnede møtte tidligere LTSCS-formann Jørn Toresen på Bricklayers Arms lørdag formiddag. Toresen var på tur med svogeren. Frank Inge Berntsen hadde med seg fire kompiser fra Askim. Etter kampen var vi samlet i John Moore Lounge, der det ble møter med mange av spillerne: Pelly, Stech, Bradley, Rea og McCormack.

17 finner hadde også funnet veien til Kenilworth Road Stadium denne dagen. Samtlige Luton-spillere. I den finske klubben Luton, hvis navn er inspirert av Luton Town. Fredag spilte de treningskamp mot Barton Rovers Veterans!

Bricklayers Arms og Bobbers Club var spekket gjennom helgen. Stemningen på topp. Også etter kampslutt, for Luton Town lå an til å tape for første gang på 28 ligakamper.
Utlikningen til innbytter Jason Cummings var befriende, poenggivende og viktig.

Luton Town viste igjen imponerende kvalitet på banen. En slags tabbe av keeper Shea og et hodeløst øyeblikk fra Collins, samt andre tilfeldigheter, førte til at kampen var særs spennende fra start til slutt. Man ante storseier etter tidlig ledelse og dominant spill, men det ble poengdeling.

Barnsley tapte og er gått fra å være opprykksfavoritt til outsider. Sunderland er nå Luton Towns hovedutfordrer i kampen om ligagullet. Begge har en viss avstand ned til Barnsley og Portsmouth, men ingenting er avgjort.

Golden Hatter. Luton Town supporter since 1981. Diamond Season Ticket Holder. LTSCS-editor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *