Første Luton-tur på 19 måneder!!!

LTSCS’ visepresident Tor Erik Hadland og president Jan Halvard Aase tilbrakte nylig fem dager i «fotballens mekka». Duoens første besøk siden Fellesturen i mars 2020. Rogalendingene hadde et minnerikt opphold med to kamper som inneholdt fem scoringer, fire poeng og to «clean sheets».

Som så mange ganger før fikk de oppleve stadionet og klubben fra innsiden. Begge er sesongkorthavere; Hadland sågar dobbelt opp! Les videre for å få innsidefølelsen – og finne ut hvorfor de ble mistenkt for å være spioner…!

Her følger deres reiserapport, ført i pennen av Tor Erik «Toen» Hadland og tilrettelagt for publisering av LTSCS-redaktør Thomas Møller:

«PAPPSKALLER»: The Real Hadland sammen med sitt alter ego fra koronatiden da det kun var pappfigurer av supportere på tribunesetene.

Presidenten og jeg fløy med KLM fra Sola via Amsterdam til London City Airport, der vi ble vi hentet av vår faste sjåfør, Luton-bosatte Chris fra New Zealand, som kjørte oss direkte til Leaside Hotel i Luton.

Turen gikk videre opp på Kenilworth Road Stadium,  der vi møtte billettsjef Mike Hooker og fikk komme inn og hente «pappfigurene» av meg og hjemmeværende LTSCS-medlem Per-Egil Eriksen.

NORSK SJOKOLADE

Jan Halvard hadde som vanlig med norsk sjokolade som han delte ut til de billettkontoransatte og de unge kampdagsvertinnene. Landlady Alison Taylor og staben hennes på LTSCS-puben Bricklayers Arms fikk også sitt. De jublet hemningsløst da Jan Halvard overrakte seks norsk sjokolade plater!

PS! Ta med sjokoladeplater neste gang DU gjester Bricklayers Arms. Gjerne av sorten Freia Melkesjokolade m/Dajm. Da gjør du inntrykk på Alison & Co. 

KLIKK HER  for å se videoklipp fra tribuneplass av Harry Cornicks første scoring i 5-0-seieren mot Coventry City!

KLIKK HER  for å se artist Jayson Swift sette kronen på sitt verk utenfor LTSCS-puben Bricklayers Arms!

MESTERMØTE: LTSCS-president Jan Halvard Aase og visepresident Tor Erik Hadland flankert av tomålsscorerne Elijah Adebayo og Harry Cornick etter 5-0-triumfen mot Coventry City.

Før kampen mot Coventry City varmet vi opp på Bricklayers Arms i High Town Road, der det som alltid var god stemning. Kampen ble en opplevelse vi sent vil glemme. Kveldsmatch under flomlyset og 5-0-seier var helt fantastisk. Etter kampslutt hilste vi på vår mann, LTSCS-sponsede Harry Cornick. Han var i kjempehumør etter en fantastisk kamp. Ikke så rart, da han var blitt kåret til Man of The Match med to scoringer og to assists. Kampens andre tomålsscorer, Elijah Adebayo, var også på plass.

SPIONER FRA HUDDERSFIELD?

Fredag hadde vi håp om å få lov til å overvære treningsøkten på The Brache, men det ønsket fikk vi dessverre ikke innfridd. Harry Cornick forsøkte, men klubbens markedssjef sa at manageren ville ha spillergruppen i fred den uken.

Vi tok likevel turen ut for å se på området rundt treningsbanen. Jan Halvard fant en fin plass der vi kunne stå og kikke på treningen over et gjerde. Plutselig dukket det opp en mann fra trenerteamet som Nathan Jones hadde sendt. Han lurte på om vi var spioner fra Huddersfield.

MØTTES IGJEN: Jan Halvard og Tor Erik kjenner Luton Town-manager Nathan Jones godt, men det var gått en stund siden sist de møttes.

Vedkommende kjente imidlertid raskt igjen Jan Halvard, så da ble det en god latter!

De fleste på laget og i trenerteamet fikk med seg denne morsomme historien, så etter kampen mot Huddersfield Town kommenterte både Nathan Jones og flere spillere den artige hendelsen.

Presidenten i LTSCS ble mistenkt for å være spion fra Huddersfield, men ble senere omdøpt til «The Crazy Norwegian».

Fredag kveld fant vi en fantastisk kjekk sportspub ca. ti minutters kjøring fra Bricklayers Arms. Den het Biscot Mill – en typisk engelsk fotballpub med mange skjermer som viste all sport. Vi koste oss med toppoppgjøret Stoke City – West Bromwich Albion, god mat og godt drikke.

HJERTELIGE GJENSYN

Lørdagens kamp mot Huddersfield Town ble ikke den samme som på onsdag , men med fulle tribuner var det god stemning og stor spenning helt til sluttsignalet lød. Gjestene fra Yorkshire så ut til å spille for ett poeng, noe begge lagene endte opp med.

VEGGPRYD: LTSCS-emblemet i godt selskap på veggen utenfor Bricklayers Arms; med den levende legenden Mick Harford og LTFC-emblemet!

 

Etter kampen ble det gjensyn med manager Nathan Jones, klubbdirektør Gary Sweet og spillere som stakk innom John Moore Lounge. Alle bemerket Jan Halvard «The Spy»:-)

I kjøreinngangen til LTSCS-puben Bricklayers Arms har landlady Alison Taylor redekorert veggpryden. Til ære for Luton Town Football Club, Mick Harford – og Luton Town Supporters’ Club of Scandinavia!

En ekstremt storsinnet gest fra Alison, som gjennom koronapandemien da hun måtte holde stengt fikk tilført £2000 fra LTSCS. Dette gjennom to runder med innsamlinger på Spleis. Alison vet virkelig å verdsette sine skandinaviske gjester, som har valfartet til puben hennes de siste årtiene.

Reiserapport oktober 2021
Reiserapport
LTSCS-duoen sammen med Luton Town-keeper James Shea og president-kompis Dave Hayward.
Reiserapport
LTSCS-emblemet og Mick Harford pryder veggen i kjøreinngangen til Bricklayers Arms' nye og sosiale bakgård.
Reiserapport
Tor Erik Hadland får et søtt kyss fra toppsjefen i Luton Town FC; direktør Gary Sweet.
Reiserapport
Brickies-stamgjest Dave, Tor Erik og Jayson Swift - kunstneren som har utført veggpryden utenfor LTSCS-puben Bricklayers Arms
Reiserapport
LTSCS-gjestene samlet alle i Bobbers Club-puben til fellesfoto.
Reiserapport
Tor Erik sammen med Bricklayers Arms-landlady Alison Taylor og Member of Parliament Rachel Hopkins. Sistnevnte er stamgjest på LTSCS-puben og er én av to Luton-representanter i den engelske nasjonalforsamlingen.
Reiserapport
Norske sjokoladeplater står høyt i kurs hos landlady Alison Taylor og Daisy Fujino i LTSCS-puben Bricklayers Arms. LTSCS-representantene hadde med seg rikelig med godsaker!
Reiserapport
Stuart Fisher-Mack er en av mange LTSCS-venner i Luton. Den tidligere toppbokseren flommer over av genuin glede når han får besøk fra Skandinavia. Her sammen med Tor Erik utenfor Bobbers Club-puben ved borteinngangen til Kenilworth Road Stadium.
Reiserapport
Chris Brett med LTSCS-jubileumscaps. Newzealenderen som har bodd i Luton i mange år gjør alltid sitt ytterste for å imøtekomme transportforespørsler fra LTSCS-medlemmer.
Reiserapport
LTSCS-president Jan Halvard Aase i røykestua til LTSCS-puben, sammen med en trio av våre Luton-venner.
Reiserapport
Luton Town-midtstopper Reece Burke og Dave Hayward med de to LTSCS-toppene.
Reiserapport
Våre to presidenter poserer foran LTSCS-emblemet på veggen utenfor puben vår i High Town Road; Bricklayers Arms.
Reiserapport
Nathan Jones med dagens bredeste smil - sammen med Tor Erik Hadland.
Golden Hatter. Luton Town supporter since 1981. Diamond Season Ticket Holder. LTSCS-editor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *